Pevkur avaldas peamise põhjuse, miks ta erakonna juhi kohalt taandub (6)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur. Foto: Sander Ilvest

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur ütles täna Kuku raadio saates «Nädala tegija», et peamine põhjus erakonna juhi kohalt taandumiseks oli niinimetatud spinndoktorite otsesed rünnakud tema vastu läbi meedia.

«Meedias hakkasid ilmuma kuni valedeni välja mingisugused spinnid. Kui Eesti Ekspressi sahinate rubriigis ilmub lugu, et ma otsin endale mingit kõnekoolitajat, mida ma pole kunagi otsinud, siis oli minu jaoks selge, et spinndoktorite töö pilduda teatud intervalliga meediasse kõikvõimalikku infot ei paista lõppevat,» ütles Pevkur.

Reformierakonna esimehe sõnul peab sellises olukorras olema endas piisavalt riigimeest, et astuda otsustav samm.

«Kui Reformierakond soovib võtta valitsusvastutust, siis seda ei saa teha oludes, kus erakonnas valitsevad sellised sisepinged. Kindlasti on minus rohkem riigimeest kui isiklikku ambitsiooni. Ma ei ole kunagi ühestki kohast kümne küünega kinni hoidnud. Ei hoidnud ma kinni ei erakonna esimehe ega ka riigikogu aseesimehe kohast,» lausus Pevkur.

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur on andnud teada, et ei kandideeri valimistel uuesti erakonna esimeheks. Tõenäoliselt valib Reformierakond 14. aprillil esimeheks praeguse europarlamendi saadiku Kaja Kallase.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles