Riigikogu aseesimehe koha kaotanud Pevkur sai põhiseaduskomisjoni liikmeks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu valis neljapäeval esimeheks tagasi Eiki Nestori ja esimeseks aseesimeheks Enn Eesmaa. Teiseks aseesimeheks sai Kalle Laanet. Pildil Hanno Pevkur ja Kalle Laanet.
Riigikogu valis neljapäeval esimeheks tagasi Eiki Nestori ja esimeseks aseesimeheks Enn Eesmaa. Teiseks aseesimeheks sai Kalle Laanet. Pildil Hanno Pevkur ja Kalle Laanet. Foto: Tairo Lutter

Riigikogu juhatus kinnitas riigikogu aseesimehe koha kaotanud Reformierakonna esimehe Hanno Pevkuri asumise põhiseaduskomisjoni liikme kohale.

Pevkur ei kuulunud seni komisjonide koosseisu, kuna ta oli riigikogu teine aseesimees ning parlamendi juhatuse liikmed reeglina komisjonidesse ei kuulu.

Riigikogu valis neljapäeval Pevkuri asemel teiseks aseesimeheks reformierakondlase Kalle Laaneti. Riigikogu esimehena jätkab sotsiaaldemokraat Eiki Nestor ja esimese aseesimehena keskerakondlane Enn Eesmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles