Savisaar: ei saa enam ajada udu, et turg ise reguleerib kõik

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul on Eestil viimane aeg loobuda mõttest, et turg reguleerib ise kõik majanduses toimuva, mistõttu tuleks Eestil sõnastada oma majanduspoliitika.

Savisaar esitles täna kogumikku oma artiklitest ja majandusalastest kommentaaridest, mis on ilmunud aastatel 2006-2008 trükimeedias. Savisaar ütles raamatu esitlusel, et ta ootaks ka koalitsioonipoliitikutelt aktiivsust majandusalastes aruteludes, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Kõige tähtsam on see, et igal riigil peab olema majanduspoliitika. Ei saa ajada udu, et turg reguleerib kõik ära ja valitsusel pole vaja isegi sõrme liigutada ja kõik saab korda. Me vajame uut majanduspoliitikat,» rõhutas Savisaar.

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal pole Savisaare kriitikaga nõus, tuletades meelde, et veel hiljaaegu arvas Keskerakond, et näiteks uut töölepinguseadust pole vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles