Palo: Ossinovskil on erakonnaliikmete tugev toetus (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo.
Urve Palo. Foto: Sander Ilvest

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Urve Palo sõnul on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhil Jevgeni Ossinovskil erakonnaliikmete tugev toetus.

«Jevgenil on erakonnaliikmete tugev toetus. Tunnen teda, kui riigimeest, kel on lisaks teravale mõistusele ka süda õige koha peal. Just selline peabki minu silmis olema üks erakonna esimees,» kirjutas sotisaaldemokraadist Palo enda Facebooki lehel, lisades, et SDE on pika vaatega erakond.

«Mul on väga kahju näha, et järjest enam loeb poliitikas meedia vahendusel tekkinud kuvand, millel ei pruugi olla tegelikkusega mingit pistmist, ja järjest vähem loevad tegelikud teod,» kirjutas Palo. «Päris riigimehed tunneb ära sageli alles aastate pärast ja tagantjärele, sest ühiskonnas kivistunud seisukohtade lahti kangutamine, muutuste ellukutsumine ja uute ideede väljapakkumine on harva alguses populaarne. Hindan väga Jevgeni Ossinovski  julgust olla Eesti tegelike probleemide eestkõnelej a ja neile lahenduste pakkuja. See, kui me sellist käitumist tauniksime ja karistaksime, oleks väga kurb.»

BNS-i ja Postimehe tellitud Kantar Emori uuringu järgi toetas veebruaris Ossinovski juhitud SDE-d 10,8 protsenti küsimustele vastanutest.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles