IRLi Tallinna piirkond valis juhatuse ja esindajad erakonna volikokku

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL
IRL Foto: Tairo Lutter

Eile õhtul valis Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna piirkond järgmiseks kaheks aastaks uue juhatuse ning esindajad erakonna volikogusse.

Erakonna Tallinna piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Andres Luus, Siim Kiisler, Sven Sester, Riina Solman, Viktoria Ladõnskaja-Kubits, Avo Üprus, Olle Koop, Madis Kübar, Sirle Rosenfeldt, Mart Luik, Birgit Remiküll, Hendrik Aavik, Kristjan Ühtid ja Pille Lill.

IRLi Tallinna piirkonna esindajateks erakonna volikogusse valiti Avo Üprus, Jüri Trei, Mart Luik, Toivo Jürgenson, Birgit Remiküll, Indrek Luberg, Veiko Lukmann, Pille Lill, Kati Käpp, Epp Rebane, Kaja Villem, Kaupo Kuusik, Vello Rehkalt, Kaljo Kahro, Urmas Mardi, Anne Eenpalu, Kaido Kukk, Ingrid Mühling, Kristjan Ühtid, Riina Kitt, Katrin Heele Anderson, Kerli Elbrecht, Helen Hääl, Karl Sander Kase, Henrik Aavik, Raul Kruusa, Riina Lutsokert ja Georg Männik.

IRLi Tallinna piirkonna eelmise juhi Siim Kiisleri sõnul määravad Tallinna edasise arengu ära põhimõttelised otsused. «Kõigile kättesaadav mitmekülgne haridus ja võimalused vabaks eneseteostuseks loovad jõukust kõigile linlastele. Hariduse aluseks on eesti keele oskus, kuid paraku ei täideta meil siiani eesti keele õpet puudutavaid kokkuleppeid ning koolidirektorite hulgas on endiselt neid, kes ei täida elementaarseid keelenõudeid. Nende lahendusteni tuleb jõuda linna ja riigi koostöös,» ütles Siim Kiisler.

«Suund eestikeelsele haridusele, investeeringutele suunatud majanduspoliitika ning aus ja läbipaistev linnajuhtimine rajab pinnase tallinlaste edule ja õnnelikkusele, mitte kohe kättesaadavad «tasuta asjad»,» lisas Siim Kiisler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles