Reformierakonna esimeheks pürgib üks kandidaat (4)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakonna valimistoimkond kinnitas täna 27 juhatuse liikme kandidatuuri, sealhulgas kandideerib esimehe kohale vaid Kaja Kallas. 

«Reformierakonna esimeheks kandideerib Kaja Kallas. Üle-Eestilised juhatuse liikme kandidaadid on Arto Aas, Yoko Alender, Jüri Jaanson, Urmas Klaas, Eerik-Niiles Kross, Urmas Kruuse, Maris Lauri, Jürgen Ligi, Kristen Michal, Urmas Paet, Kalle Palling, Keit Pentus-Rosimannus, Hanno Pevkur, Taavi Rõivas, Imre Sooäär, Anne Sulling, Aivar Sõerd, Urve Tiidus, Madis Timpson, Maris Toomel, Mart Võrklaev,» seisab Reformierakonna pressiteates. Reformierakonna juhatuses on esimees ja 16 juhatuse liiget. 

Esmakordselt valitakse Reformierakonna juhatusse ka regionaalsed kandidaadid. Põhja regiooni kandidaadid on Aleksandr Holst ja Laine Randjärv,Lõuna regiooni kandidaadid on Andrus Seeme ja Maido Ruusmann, Lääne regiooni kandidaat on Jaanus Ratas.

Reformierakonna esimehe ja juhatuse valimised toimuvad 14. aprillil.

Loe lisaks:

Kallas tuleb suvel Brüsselist ära

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles