Valimisaruannet pole esitanud Svetlana Ivnitskaja, puudusi on Leo Kunnase aruandes

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu valimised
Riigikogu valimised Foto: Peeter Langovits

Erakondade rahastamise järelevalve komisjon tegi ettekirjutuse kahele riigikogu valimistel osalenud üksikkandidaadile: komisjonile ei ole oma valimisaruannet siiani esitanud üksikkandidaat Svetlana Ivnitskaja, üksikkandidaat Leo Kunnas on jätnud täpsustama mitterahalise annetuse rahalise väärtuse.

Erakonnaseaduse kohaselt tuleb valimiskulude aruanne esitada erakondade rahastamise järelevalve komisjonile ühe kuu jooksul arvates valimispäevast, teatas riigikogu pressiesindaja.

Aruandes tuleb ära näidata kasutatud vahendi liik, vahendi andja nimi ja ka vahendi väärtus. Ettekirjutuse täitmata jätmise korral võib erakondade rahastamise järelevalve komisjon määrata sunniraha  kuni 6400 eurot.

Erakondade rahastamise järelevalve komisjon vaatas oma tänasel istungil läbi riigikogu 2011. aasta valimisel osalenud erakondade ja üksikkandidaatide poolt esitatud valimiskampaania rahastamise aruanded ning arutas komisjoni edasise tegevuse ja komisjoni rahastamisega seotud küsimusi.

Erakondade rahastamise järelevalve komisjon koguneb oma järgmisele istungile 8. juunil kell 11.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles