Staažikas reformierakondlane liitus EKREga (8)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru endine linnapea Jüri Kaver.
Võru endine linnapea Jüri Kaver. Foto: Erakogu

Pikaaegne Reformierakonna liige, Võru endine linnapea Jüri Kaver liitus Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga (EKRE). 

«Pärast viimaseid kohalikke valimisi värvus Võru maakonna kaart veripunaseks nii avalikul kui varjatul kujul,» selgitas Kaver EKREga liitumise tagamaid, toonitades, et on tõsiselt mures Võru linna tuleviku pärast.

Kaver märkis pressiteate vahendusel, et sotsiaaldemokraadid on nii Eestis kui ka Euroopas ühed suuremad massilise immigratsiooni toetajad, mistõttu on vaja sellele vastu astuda. «EKRE on erakond, kes suudab sellele lainele piiri panna,» sõnas Kaver. 

Jüri Kaver töötas Võru linnapeana aastatel 2011 kuni 2013, ta on olnud ka Tallinna linnapea Jüri Mõisa nõunik, riigikogu liige, Eesti Liikluskindlustuse Fondi nõukogu liige ning ASi Võru Vesi nõukogu liige ja juht. Ta kuulub Kindral Johan Laidoneri Seltsi ja Eesti Reservohvitseride Kogusse.

Äriregistri andmetel liitus Kaver Reformierakonnaga aastal 2005 ning lahkus sealt 15. detsembril 2017. Enne seda kuulus ta Isamaaliitu. 

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles