Reinsalu: valitsus on nüüd psühholoogiliselt tugevam (21)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Liis Treimann

Pärast täna riigikogus läbi kukkunud umbusaldust justiitsministrina jätkav Urmas Reinsalu (IRL) ütles intervjuus «Aktuaalsele kaamerale», et valitsus on nüüd psühholoogiliselt tugevam.

Tänane päev näitas, et valitsuskoalitsioonis on inimestevaheline usaldus katki. Mil moel selline valitsus saab üldse koos püsida?

Valitsuskoalitsioon on pärast tänast debatti psühholoogiliselt tugevam, mitte nõrgem. Küsimus puudutas ühte seisukohta. Selle kohta olen ma oma selgitusi andnud, mida ma mõtlesin selle all ja öelnud, kus see ei olnud okei. Aga see ei ole üle kandunud hinnangutes inimestesse. Nagu ma aru saan, siis opositsioon ei suutnud kokku leppida kogu etteheidete kataloogis ja nii kõlasid süüdistused täna väga erinevates valdkondades.

Milline oli IRLi seisukoht. Kui teie kukute, kukub ka valitsus?

IRLi seisukoht oli, et koalitsioonipartnerid peavad oma käitumisjoonises kokku leppima. Erakond leidis, et ma peaksin jätkama selles ametis.

Kommentaarid (21)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles