Tsahkna: valitsusliidul on edaspidi raske koostööd teha (3)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna
Margus Tsahkna Foto: Tairo Lutter

Opositsioon nimetab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esmaspäevast otsust mitte osaleda justiitsminister Urmas Reinsalu (IRL) umbusaldushääletusel poliitmängurluseks ja Reinsalu toetamiseks, kirjutas ERR

Parteitu Margus Tsahkna sõnul on valitusliidul edaspidi raske koostööd teha.

«Kui nüüd kolmapäeval toimub usaldushääletus Urmas Reinsalule ja see ei lähe läbi, siis ma ennustan küll, et see valitsus on sisuliselt oma töö lõpetanud, et usaldusõhkkond seal omavahel igapäevases elus on kadunud ja me näeme lihtsalt sellist tiksuvat Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistavat valitsust, et mingeid suuri põhimõttelisi otsuseid see valitsus enam ei tee,» arutles Tsahkna.

Ta ütles, et toimivas koalitsioonis peaks teisi raskesse olukorda pannud partner vabandama või oma ministri tagasi kutsuma. Tsahkna hinnangul oli konflikt meelega tekitatud.

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehe Jürgen Ligi sõnul annab opositsioon umbusaldusavalduse justiitsminister Urmas Reinsalule üle lähipäevil.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles