Kesknoorte peasekretär: noorsotse juhivad rahvaliitlased ja IRLi noori respublikaanid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknoored valimisreklaami tegemas.
Kesknoored valimisreklaami tegemas. Foto: Toomas Huik

Keskerakonna noortekogu peasekretär Tõnis Mölder leiab, et endised rahvaliitlased on noorsotside juhtohjad haaranud, samuti juhtivat IRLi noorteorganisatsiooni endised respublikaanid.

Eelmisel nädalavahetusel sai Keskerakonna noortekogu uueks esimeheks endine Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaua (TÜÜL) esimees Jaanus Riibe, vahendas kesknoorte pressiesindaja.

Noorte Sotsiaaldemokraatide etteotsa osutus valituks kunagine rahvaliitlane, Tallinna Ülikooli üliõpilasaktivist Lauri Läänemets.

Analüüsides mõlema organisatsiooni kongressi otsuseid, tõi Mölder välja ka suuremale avalikkusele kahe silma vahele jäänud fakti.

«Noorte Sotsiaaldemokraatide ridades on tekkinud kaks leeri, endised liikmed ja uued tulijad ehk siis vanad rahvaliitlased, kes eesotsas Läänemetsaga ka sotside noorteorganisatsioonis on nüüd juhtohjad haaranud,» mainis Mölder.

«Noortel Sotsiaaldemokraatidel tasuks olla tähelepanelik, et nendega ei korduks samasugune viga nagu tehti Isamaaliidu ja Res Publica ühinemisel. Algul oli kõik roosiline, aga juba pikka aega pole avalikkusele saladus, et IRLi noorteorganisatsiooni juhivad endised respublikaanid,» tõdes Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles