Savisaar: mina hääletaksin Putini poolt (35)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna endine juht Edgar Savisaar kirjutab, et kui ta oleks Vene kodanik, siis hääletaks idanaabri presidendivalimistel Putini poolt.

«Kunagi kirjutasin USA presidendivalimistest Donald Trumpi toetuseks. Nüüd on aeg kirjutada Vladimir Putinist. Oleme elus mitmel korral kohtunud ja mul jäi temast hea mulje,» kirjutab Edgar Savisaar sotsiaalmeedias.

Kauaaegse Keskerakonna juhi hinnangul saab Putinist tugev ning sihikindel president, kes sobib Venemaa inimestele. «Ma ütlen keskerakondlasena, et aeg maailma jaoks on keeruline ja sellisel ajal on vaja tugevaid riigijuhte. Nagunii on enamik riigitegelasi sellised, et ühega viska teist!» kirjutas Savisaar. Ta lisas, et kui ta oleks Vene kodanik, siis hääletaks ise Putini poolt. «Soovin, et koera- aasta oleks talle edukas. Koerad on ustavad sõbrad, soovin talle selleks aastaks ustavaid võitluskaaslasi,» seisab postituses.

Savisaare sõnul plaanis ta uisuliidu juhina minna Moskvasse iluuisutamise Euroopa meistrivõistlusi vaatama. «Minu diabeet läheb aina halvemaks, südameinfarktist on uusi järelmeid ja jalg annab järjest tugevamaid fantoomvalusid. Tuleb ikka kuulata raviarsti doktor Põderit, mõistlikkuse piires,» tõdeb endine tipp-poliitik.

Kommentaarid (35)
Copy
Tagasi üles