Ivanova: jätsin hääletamata, sest see oleks olnud ebaõiglane (11)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova
Olga Ivanova Foto: Päevaintervjuu screenshot

Keskerakonna fraktsiooni kuuluv Olga Ivanova põhjendas eilsel umbusaldushääletusel hääletamata jätmist sellega, et see oleks olnud ebaõiglane ja ta on oma valikus vaba.

Ivanova sõnul ei olnud umbusaldushääletuse selgitused piisavad ja ta leidis, et võrreldes eelmiste ministrite (toim - Mihhail Korb ja Martin Repinski) tagasiastumiste põhjustega oleks see nende suhtes ebaõiglane.

«Nende suhtes (Korb ja Repinski) sellist kahtlustust ei olnud,» ütles Ivanova, kelle sõnul on tegu topeltstandardiga.

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon Ivanova otsusega hääletamata jätta rahul ei ole ja plaanib küsimuse arutelu alla võtta. Ivanova aga märkis, et fraktsioonis mingisugust arutelu temaga enne umbusaldushääletust ei toimunud ja koosolek toimub esmaspäeval.

«Iseenesest minuga ei üritatud ka enne hääletust rääkida. Sain sellest aru nii, et võin olla vaba oma valikus. Iseenesest on see väga hea, sest samamoodi nagu mind erakonnast välja arvati, siis selle olukorraga ka arvestati,» ütles Ivanova.

Loe lähemalt: Kadri Simsoni umbusaldamine kukkus riigikogus läbi

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles