Vabaerakonna kampaaniajuhiks kinnitati Ivo Rull

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Ivo Rull.
Pildil Ivo Rull. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Vabaerakonna juhatus teatas teisipäeval, et kinnitas oma järgmise aasta Riigikogu valimiskampaania juhiks 52-aastase Ivo Rulli.

Parteitu Ivo Rull on kommunikatsiooniekspert, koolitaja ja literaat, kes alates möödunud sügisest tegutseb ka Viimsi volikogu liikmena (valimisliit Kogukondade Viimsi).

Vabaerakonna esimehe Artur Talviku sõnul kaasati Ivo Rull eeskätt tema poolt varasemalt edukalt juhitud valimiskampaaniate tõttu. 

«Meile on ette heidetud, et meie sõnumid ei jõua inimesteni. Ivo Rull on tugeva karakteriga, kes on võimeline ja tahtmist täis meie Eesti paremaks tegemise plaane arusaadavalt inimesteni ja erakonna 2019. aastal väga hea valimistulemuseni viima,» lisas Talvik.

Ivo Rulli hinnangul on Vabaerakonnal tänastest parlamendiparteidest kahtlemata kõige rohkem sisulist tööd tegev fraktsioon. 

«Pühendan oma energia, kogemused ja teadmised selleks, et Vabaerakonna aateline sisu saaks kampaanias kaasaegse ja professionaalse väljundi,» märkis Rull.

Ivo Rull on töötanud ajakirjanikuna erinevates meediakanalites. Aastatel 1992 - 1995 osales ta aktiivselt poliitikas, olles Rahvusliku Koonderakonna «Isamaa» peasekretär ning Riigikogu Parempoolsete fraktsiooni nõunik. Alates 1995. aasta kevadest on ta töötanud kommunikatsioonikonsultandina paljudes ettevõtetes. 

Ivo Rull on avaldanud raamatud «Meediamängud» (2008), «Populismist» (2014) ja «Tartu tudengid kuumadel kaheksakümnendatel» (2015). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles