Opositsioon kaalub ka peaminister Ratase umbusaldamist (10)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas
Peaminister Jüri Ratas Foto: Tairo Lutter / Postimees

Töötavate pensionäride kuusissetuleku vähendamine võib peaminister Jüri Ratasele tuua umbusaldusavalduse - otsust veel ei ole, kuid riigikogu opositsioonierakonnad arutavad seda võimalust tõenäoliselt esmaspäeval.

Olukord, kui töötava pensionäri kuusissetulek vähenes ja mõnel juhul vähenes isegi kuni 100 eurot, pahandas töötavaid pensionäre tõsiselt ning meedias ilmunud artikleid kommenteerides kritiseeriti nii valitsust kui riigikogu, vahendas ERR. Opositsioonierakondade esindajad räägivad võimalusest esitada umbusaldus peaminister Jüri Ratasele.

EKRE esimees Mart Helme ütles, et opositsioon peab pikema plaani tegema ning uurima, kas umbusaldusel on toetajaid ka koalitsiooni ridadest. «Ma ei ruttaks praegu sündmustest ette, asju tuleb ajada tasa ja targu ja korraga mitte liiga suurt tükki suhu ajada,» lausus ta.

Reformierakond on varem teatanud, et annab algaval nädalal riigikogu menetlusse umbusalduse majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni vastu.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles