Pevkur muutis Langi tööülesandeid (14)

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur. Foto: Sander Ilvest

Kui veel eile ütles riigikogu aseesimees Hanno Pevkur saadetud pressiteates, et tema uue nõuniku Rein Langi tööülesanded saavad eelkõige olema seotud Reformierakonna valmistumisega riigikogu valimisteks, siis täna ütles ta, et Langi esimene ülesanne saab olema riigireformiga tegelemine.

Pevkur ütles täna ERRile, et Langi esimene ülesanne saab olema riigireformiga tegelemine.

«Riigireform, riigiõigus. Meil on riigikogus lahti presidendi valimiste kord, kodu ja töökorra seaduse muudatused, siis eks need on tema põhilised ülesanded, mis tal siin majas saavad olema,» sõnas Pevkur.

Pevkur ütles eile meediale saadetud pressiteates, et Langi rikkalik kogemus parlamendis, valitsuses ja erakonnas aitab Reformierakonnal «eelkõige ideoloogilises plaanis atra seada, et olla parimas vormis löögirusikas 2019. aasta riigikogu valimistel».

Ka Lang ise ütles, et nad valmistuvad 2019. aasta valimisteks Reformierakonnaga. «Minu asi on vaadata seda, et sellest saaks kokku üks ilus ja korralik erakonna programm.»

Langi kuupalk nõunikuna saab olema 2700 eurot.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles