Keskerakond: Savisaar ei jätka enam ajaloonõunikuna (13)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna juhatus otsustas kolmapäeva õhtul, et endine esimees Edgar Savisaar ei jätka ajaloonõunikuna.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas kinnitas, et ajaloonõunikuna Edgar Savisaar ei jätka, kuid ühiselt leiti, et endist esimeest tuleb võimalusel siiski aidata, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Kuigi Edgar Savisaar eelistas valimistel Keskerakonnast poliitiliselt eemalduda, ei saa alahinnata tema panust erakonna ülesehitamisel ning Tallinna ja Eesti arengus. Kindlasti on juhatuse otsuse taga ka inimlik aspekt,» ütles Ratas.

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et ajaloonõuniku koha asemel hakkab erakond edaspidi endist esimeest toetama 1000 euroga kuus.

Korruptsioonis süüdistatava Savisaare kohtuprotsess jäi eelmisel nädalal ära, sest Savisaar haigestus. Riigiprokuratuur esitas mullu novembri lõpus süüdistuse kuritegude toimepanemises Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele, MTÜ-le Eesti Keskerakond, Tallinna linnavolikogu esimehele Kalev Kallole, lisaks veel linnavalitsuse endisele nõunikule ja viiele ettevõtjale.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles