Kaja Kallas: kandideerin Reformierakonna esimeheks (25)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Tanel Meos / Delfi / Eesti Ajalehed

Kaja Kallas kinnitas «Aktuaalsele kaamerale», et võttis vastu väljakutse kandideerida Reformierakonna järgmiseks esimeheks.

Reede õhtul Eestisse tulnud Reformierakonna aseesimees Kaja Kallas, kinnitas, et kandideerib Reformierakonna esimeheks. Millal Reformierakonna esimehe valimised toimuvad, ei ole veel teada, vahendas ERRi uudisteportaal.

Erakonna praegune esimees Hanno Pevkur tegi ettepaneku, et juhivalimised võiksid toimuda juba jaanuaris, kuid hiljem leidis, et pigem võiksid need toimuda veebruaris enne vabariigi aastapäeva ning et tema toetab Kaja Kallast.

Kaja Kallas ütles kolmapäeval intervjuus Postimehele, et ta  kandideerib Reformierakonna juhiks kahel juhul: kui erakonnakonnakaaslased näevad temas eri leeride ühendajat ning kui idee temast kui võimalikust erakonna uuest esimehest lisapingeid ei tekita.

Kommentaarid (25)
Copy
Tagasi üles