Tartu volikogu esimees astub ise tagasi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Šokman (Eesti Keskerakond).
Vladimir Šokman (Eesti Keskerakond). Foto: Margus Ansu

Vähem kui kuu aja eest Tartu linnavolikogu esimeheks valitud keskerakondlane Vladimir Šokman ei jäänud ära ootama homme allkirjastatava uue koalitsioonilepingu realiseerimist ning esitas ise lahkumisavalduse.


Seni Reformierakonna ja Keskerakonna vahel kehtinud koalitsioonilepingu järgi kuulus volikogu esimehe koht Keskerakonnale. Homme Isamaa ja Res Publica Liidu ning Reformierakonna vahel allkirjastatava uue võimuleppe järgselt läheb volikogu esimehe koht IRL-le.

Linnavolikogu pressiesindaja teatel esitas Vladimir Šokman täna linnasekretärile avalduse, milles teatab oma tagasiastumisest Tartu volikogu esimehe kohalt alates 12. maist.

Kas ja millises ulatuses makstakse Šokmanile lahkumishüvitist, otsustab Tartu linnavolikogu. Kohaliku omavalitsuse korralduse seadus võimaldab sõltuvalt tööstaažist maksta lahkumiskompensatsiooni kuni kuue kuupalga ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles