Keskerakonna rahaliigutaja jäi esialgu varju (3)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogulane Märt Sults
Riigikogulane Märt Sults Foto: Tairo Lutter

Ühe suurima regionaalse toetuse ehk nn katuseraha saab Keskerakonnalt tuleva aasta riigieelarvest Ida-Virumaa spordiklubi Idablokk, kellele kavatsetakse anda 30 000 eurot. Kui üldiselt seostati Korea võtluskunsti taekwondo’ga tegeleva spordiklubi toetamist Tallinna linnavolikogu esimehe Mihhail Kõlvartiga, siis tegelikult oli selle raha andmises põhiroll hoopis Märt Sultsil.

Keskerakond sai katuserahana välja jagada miljon eurot ja sellest märkimisväärne osa on plaanis saata Lüganuse valda Ida-Virumaal, kus kohalikel valimistel kandideeris keskerakondlasest parlamendisaadik Dmitri Dmitrijev. Kokku läheb piirkonda 65 000 eurot, sellest suurim osa, 30 000 eurot kavatsetakse anda MTÜ-le Spordiklubi Idablokk.

Idablokk on 2015. aasta novembris loodud spordiklubi, mis tegeleb Korea päritolu võistluskunsti taekwondo’ga. Klubi tegemisi toetab kodulehe andmetel Eesti Rahvuslik Taekwondo Föderatsioon. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles