Piltuudis: Eestis tahetakse luua pensionäride erakond (8)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Loodav erakond Eesti Pensionäride Liit tahab senisest enam seista pensionäride õiguste eest. Algatuse eestvedajad on hetkel teadmata. 

Tänases Postimehe paberlehes avaldatud reklaamist selgub, et loomisel on uus erakond Eesti Pensionäride Liit. 

Algatust põhjendatakse sellega, et tänane Eesti poliitika ei tegele piisavalt pensionäride õiguste ja probleemidega. «Meie eesmärgiks on muuta pensioniiga Eestis turvaliseks ning auväärseks,» teatatakse reklaamis. 

Kuulutusest ei selgu, kes on loodava erakonna eestvedajad. Ainus kontakt on e-mail, kuhu oodatakse ettepanekuid ning teateid soovist olla erakonna asutajaliige. 

Eesti Pensionäride Ühenduste Liidu juhatuse esimees Andres Ergma ütles ERRile, et nemad selle kuulutuse taga ei ole ning ta ei oska ka öelda, kes võiksid olla, vahendab ERRi uudisteportaal

Endise Eesti Pensionäride Erakonna asutasid 2001. aastal kunagise Eesti Pensionäride ja Perede Erakonna liikmed poolt, kes polnud rahul ühinemisega Eestimaa Rahvaliiduga.

Pensionäride Erakond ühines 2005. aastal Keskerakonnaga.

Foto: Postimees.ee
Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles