Savisaar: parteist väljaheidetutel palutakse kunagi naasta (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Sander Ilvest

Keskerakonna eksliider Edgar Savisaar ei kiida heaks väljaspool erakonna nimekirju valimistel kandideerinud parteilaste Keskerakonnast väljaheitmist ning prognoosib, et kunagi palutakse neil naasta.

«Lugesin täna, et Keskerakonna ridadest on välja heidetud narvalased Jelena Valme, Niina Gets, Natalja Umarova ja Ljudmila Tjurina. Kõigepealt tahan neid kõiki tänada. Neil oli suur panus Keskerakonna loomisel ja arendamisel. Jelena oli Narva osakonna looja ja esimene esinaine. Tema tähendus Narvas oli kindlasti suurem kui praegustel tegelastel,» kirjutas Savisaar sotsiaalmeedias.

«Usun, et kunagi palub erakond neid meile tagasi tulla. Iseasi, paljud neist tulevad või mitte. Saab ju poliitikat teha mujalgi kui Keskerakonnas. Erakond on kaotanud mitmeid häid liikmeid. Paraku pole sellest veel arugi saadud. Küllap ükskord kohale jõuab,» lisas Savisaar.

Keskerakonna juhatus otsustas esmaspäeval arvata erakonnast välja 31 liiget, kes kandideerisid oktoobris kohalike omavalitsuste volikogude valimistel väljaspool Keskerakonna nimekirju.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles