Maardu linnapeana jätkab Vladimir Arhipov

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Arhipov.
Vladimir Arhipov. Foto: Erik Prozes

Tänasel Maardu linnavolikogu istungil kinnitati ametisse viieliikmeline linnavalitsus, linnapeana jätkab tööd Keskerakonna liige Vladimir Arhipov. 

Maardu viieliikmelisse linnavalitsusse kuulub Vladimir Arhipov, abilinnapea Rein Meel, abilinnapea Anastassia Valužina, linnavalitsuse liige Väino Moor ja linnamajanduse osakonna juhataja Jelena Pavlova.

Sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni esimeheks valiti Riina Läll, aseesimeheks Natalia Kurževa. Eelarve- ja majanduskomisjoni esimees on Ants Raudla, aseesimees Boriss Slepikovski. Kommunaalmajandus- ja keskkonnakomisjoni esimees on Ravil Aljukov, aseesimees Pavel Kuusik. Haridus- ja noorsookomisjoni esimees on Erika Tiganik, aseesimees Valev Kald. Õigus- ja korrakaitsekomisjoni esimees on Pavel Arhipov, aseesimees Niina Netšajeva. Kultuuri- ja spordikomisjoni esimees on Jevgeni Golovatš, aseesimees Jelena Smirnova.

Nendele komisjonidele lisaks valiti ka kolmeliikmeline revisjonikomisjon, mille esimeheks sai Larissa Voitko. Revisjoni komisjoni liikmeteks valiti Lidia Bodnar ja Margarita Sumina.

Vladimir Arhipov on Maardu linnapea olnud alates 26. aprillist 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles