Galerii: Keskerakonna peakontor kolib Narva maanteele (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna büroo asub pärast oma Toompea ruumide müüki tegutsema Tallinnas Narva maanteel renditaval pinnal.

«Meie büroo hakkab tegutsema aadressil Narva maantee 31, ruumide pind on umbes 300 ruutmeetrit,» ütles Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb BNSile. 

Keskerakonna uue büroo ruumid hakkavad asuma hoone esimesel korrusel, Regalia alkoholipoe vanades ruumides. 

Tema sõnul kinnitas Keskerakonna juhatus esmaspäeval uute ruumide rentimise. Ruumide üürihind on Korbi sõnul tavaline turuhind nagu sellises asukohas ka teistel üürnikel. Korbi sõnul ei ole üürilepingut veel allkirjastatud, kuid seda loodetakse lähipäevil teha. 

Seejärel asutakse ruumides remonti tegema ning mööblit tellima. Keskerakonna uus büroo peaks plaanide järgi olema sisustatud kaasaegse avatud kontori põhimõtetel. Korbi sõnul on esimene korrus büroo ruumideks hea selleks, et oleks huvilistele võimalikult avatud ning sinna oleks mugav pääseda. 

Narva mnt 31 hoone.
Narva mnt 31 hoone. Foto: Kuvatõmmis Google'i tänavavaatest

Keskerakonna büroo kolib uutesse ruumidesse eeldatavasti jaanuaris. 

Keskerakond müüs oma senise büroo ruumid aadressil Toom-Rüütli 3/5 oktoobris 1,8 miljoni euro eest BC 31 Holding OÜ-le.

Büroo müügi tingisid erakonna rahalised kohustused, sealhulgas enam kui poole miljoni euro tasumine reklaamiärimees Paavo Pettai ettevõttele Midfield antud garantiikirjade tõttu.

Korb ütles oktoobri lõpus, et Toom-Rüütli tänava ruumid ostnud uus omanik lubab neil kuni uue pinna leidmiseni jätkata tööd senises asukohas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles