Kaljulaid: ma ei saa aru, mis katuserahades nii jubedat on (15)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Põhja-Tallinna vanemaks pürgiv keskerakondlane Raimond Kaljulaid jagab EKRE liidri Mart Helme seisukohta, et aeg-ajalt katuserahade ümber tõstatuv arutelu on pseudoteema.

«Ka mina ei saa aru, mis nendes katuserahades nii jubedat on, et neist igal aastal rääkima peab,» kirjutab Kaljulaid sotsiaalmeedias ja küsib ühtlasi, milline võiks olla alternatiiv, sest nii või teisiti aetaks riigieelarvest välja vahendeid erinevate projektide ja asutuste toetuseks.

«Praegune kord tundub kaugemalt vaadates olevat just selgem ja läbipaistvam nii saadikute enda kui ühiskonna jaoks. Tundub pseudoteemana, mis lihtsalt täidab eetrit ja endast mingit põhimõttelist riigi arengut mõjutavat küsimust ei kujuta,» kirjutab Kaljulaid enda postituses.

Ka laupäeval Võrus toimunud EKRE volikogul kõne pidanud Mart Helme leidis, et katuseraha peetakse ilma igasuguse põhjuseta korruptiivseks ja hämaraks.

Helme sõnul ei asunud nimetatud lasteaed üldse tema valimisringkonnas ja ta ei saa aru, miks ei peaks tohtima sellele 5000 eurot eraldada.

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles