Savisaar puudus ka seekordselt Tallinna volikogu istungilt (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Kuvatõmmis

Isikumandaadiga Tallinna linnavolikokku valitud Keskerakonna endine esimees Edgar Savisaar puudus sel neljapäeval juba teiselt volikogu istungilt.

Tallinna linnavolikogu istungi alguses registreeris ennast osalejaks 72 saadikut, puudus 7 linnavolikogu liiget, kelle hulgas oli ka Savisaar. Korruptsioonisüüdistusega ametist kõrvaldatud Tallinna endine linnapea Savisaar osales volikogu avaistungil 2. novembril, kuid puudus ka eelmisel nädalal, volikogu teiselt istungilt.

Kohalikel valimistel kogus Savisaar endanimelise valimisliidu ja Tegusa Tallinna ühisnimekirjas kandideerides 3611 häält, mis kindlustas talle koha volikogus.

Ükski teine nimekirja kandidaat peale Savisaare volikokku ei pääsenud, sest nimekirja poolt andis oma hääle 8562 inimest ehk 4,5 protsenti valijaist.

Lisaks Savisaarele ei registreerinud ennast neljapäeval Tallinna linnavolikogu istungi protokolli kohaselt päevakorra kinnitamisel ka Raivo Aeg ja Priidu Pärna Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsioonist, Vladimir Afanasjev Keskerakonna fraktsioonist, Jürgen Ligi ja Taavi Rõivas Reformierakonna fraktsioonist ning Anastassia Kovalenko Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioonist.

Linnavolikogu päevakorras on neljapäeval volikogu alaliste komisjonide koosseisude kinnitamine.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles