Keskerakonna noortekogu esimeheks valiti Jaanus Riibe

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Riibe
Jaanus Riibe Foto: Erakogu

Täna Tallinnas Salme Kultuurikeskuses toimunud Keskerakonna Noortekogu IX kongressil valiti kesknoorte esimeheks Jaanus Riibe.

Oma võidukõnes ütles Riibe, et tema hinnangul ei ole täna Eesti ühiskonnas riigitasemel asjalikku väitlust noortega ja noorte probleemide ümber. «On üldiseid fraase, pidulikke ja natuke tõsisemaid lubadusi, kuid selle fassaadi taga on sisuline poliitiline tahe nõrk.»

«Meil on ikka veel liialt palju loosungilist lähenemist seal, kus oodatakse lihtsaid vastuseid. Ilusad sõnad Eesti tuleviku, noorte toetamisest ei jõua reaalpoliitilistes olukorras tegudeni,» märkis Riibe. «Isegi kui noortel inimestel ei ole alati õigus, siis nende seisukohti mitte kuulata või maha teha, on alati vale.»

«Keskerakonna noortekogu julgeb välja tuua ühiskonna valupunkte ja seepärast kujundamegi homse Eesti näo,» lõpetas Riibe

Noortekogu juhatuse liikmeteks valiti Vladimir Svet, Maaris Laine, Julianna Jurtšenko, Kätlin Joala, Anastassia Matina, Raigis Urban, Sven Pitkve ja Kadri Mosin.

Aseesimeesteks kinnitati Vladimir Svet ja Kätlin Joala, peasekretäriks Tõnis Mölder.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles