Mäggi: Tallinnas on võim Lasnamäe venelaste käes (3)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja. Pilt on illustratiivne.
Kortermaja. Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits

Suhtekorraldaja Janek Mäggi selgitab Keskerakonna edu tagamaid kohalikel valimistel ning tõdeb, et Tallinnas on võim tegelikult Lasnamäe venelaste käes. 

Keskerakonna võimu säilitamine Tallinnas ka ilma Savisaareta ei ole üllatus uuringufirmadele, küll aga võistlevate erakondade ideoloogidele, selgitab Mäggi Äripäeva arvamusloos.

Mäggi sõnul on Keskerakond ajanud oma valijatele meelepärast järjepidevat ja etteaimatavat poliitikat, samuti on kaasatud uusi valijaid ka väljaspool erakonna põhipiirkonda Lasnamäge.

Linnapea Taavi Aas on linnavalitsusse kaasanud kolm vene või mitte eesti nimega inimest, kaks naist, noori, keskealisi ning nutika käiguna ka Eestimaa Rohelised. 

Mäggi leiab, et peale Keskerakonna ei taha mitte ükski erakond Eestis elavaid venelasi tõsiselt esindada ning nii on Taavi Aasa juhitud Tallinnas võim tegelikult Lasnamäe venelaste käes. 

Lasnamäelt Eesti suurima häältesaagi (24 712 häält) saanud Mihhail Kõlvart on valimistulemuste kohaselt esitallinlane. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles