Tallinna linnavolikogu endine juht Kallo ei plaani poliitikast lahkuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Kallo.
Kalev Kallo. Foto: Sander Ilvest

Keskerakondlasest Tallinna linnavolikogu eelmine esimees Kalev Kallo plaanib esialgu olla volikogu lihtliige ja veidi puhata, kuid poliitikast lahkuda ta ei kavatse.

«Esialgu kavatsen jääda lihtliikmeks ja pensionile mineku peale ei mõtle,» ütles Kallo neljapäeval BNS-ile. «Nüüd on kiire aastalõpp ja algab uus aasta, tõmbaks hinge,» lisas ta.

Kallo tervis halvenes 2016. aasta talvel ja ta viidi intensiivravisse. Neljapäeval kinnitas Kallo, et praegu peab ta tervis vastu.

Küsimusele 2019. aastal riigikogu valimistel kandideerimise kohta vastas Kallo, et sellest on vara rääkida. "Erilist indu pole, aga kui erakond soovib, siis võib-olla."

Kallo hinnangul on Tallinna volikogu esimeheks saanud Mihhail Kõlvart «äärmiselt tasakaalukas ja tundub, et piisavalt tark». «Tal on oskus inimestega läbi rääkida – mulle ta meeldib,» sõnas veteranpoliitik.

Kallo on praegu kriminaalsüüdistusega kohtu all koos Keskerakonna endiuse esimehe Edgar Savisaarega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles