Novikovi asendusliige Tammemägi arutab parlamenti minekut Ratasega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemägi.
Karin Tammemägi. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Tallinna abilinnapeaks siirduva riigikogu liikme Andrei Novikovi asendusliige on Põhja-Tallinna linnaosa vanema kohalt vallandatud Karin Tammemägi, kes otsustab parlamenti tööle asumise pärast lähipäevil peetavat kohtumist Keskerakonna esimehe Jüri Ratasega.

«Kohtun lähipäevil Jüri Ratasega ja siis otsustan,» ütles Tammemägi teisipäeval. Küsimusele, kas ta hakkab riigikokku siirdudes ja seal hääletades järgima nii-öelda partei peajoont, vastas Tammemägi, et «ärme tormame sündmustest ette».

Tammemägi vabastati möödunud aasta 17. veebruaril Põhja-Tallinna vanema ametist linnapea kohusetäitja Taavi Aasa põhjendatud ettepaneku alusel ning maksti talle kasutamata puhkuse eest 4182 eurot hüvitist.

Naine ei leppinud vallandamisega ja vaidlustas selle Tallinna halduskohtus, kes pidas vallandamist õigeks. Tammemägi kaebas halduskohtu otsuse ringkonnakohtusse, kes pole veel otsust langetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles