Valga maavanem Margus Lepik siirdub Valga vallavanemaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavanem Margus Lepik
Valga maavanem Margus Lepik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavanem Margus Lepik lahkub ametist ja asub tööle Valga vallavanemana, teatas maavalitsus.

Laupäeval toimunud Valga vallavolikogu istungil valiti Reformierakonda kuuluv Lepik 22 poolthäälega Valga vallavanemaks, vastu oli kolm vallavolikogu liiget ja rikutud sedeleid oli üks. Lepik on Valga linnavolikogu liige olnud aastatel 1996–1999, linnapea aastatel 1999–2007 ning maavanem 2010–2017.

Lepik esitas volikogule ametisse nimetamiseks vallavalitsuse uue struktuuri. Vallamajandust hakkab juhtima endine linnavalitsuse aselinnapea Enno Kase ja haridust Õru vallavolikogu esimees Kalmer Sarv, kes kuuluvad Reformierakonda. Keskerakonda kuuluvad sotsiaalvaldkonna asevallavanem Jüri Konrad ning arengu- ja planeeringute asevallavanem Viktor Mägi. Lisaks kinnitati kaks vallavalitsuse liiget: Mati Kikkas ja Arno Uprus.

Vallavanemale määras volikogui 3000-eurose kuupalga, asevallavanematele 2600 eurot kuus ning linnavalitsuse liikmed saavad 200 eurot kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles