Narva linnavolikogu juhina jätkab Aleksandr Jefimov

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linnavolikogu esimees Aleksandr Jefimov.
Narva linnavolikogu esimees Aleksandr Jefimov. Foto: Ilja Smirnov

Narva linnavolikogu valis neljapäeval volikogu juhiks tagasi keskerakondlase Aleksand Jefimovi, vahendab Kanal 2 Reporter.

Kuigi Narva opositsiooni juht Katri Raik sai valimistel 1490 häält, on opositsioonil Narva 31-liikmelises volikogus vaid kaheksa kohta. Keskerakonna kandidaat volikogu esimehe kohale oli ka seni sellel ametikohal olnud Aleksandr Jefimov ja tema selle koha ka sai 21 häälega. Opositsiooni kandidaat Ants Kutti sai kuus häält.

Jefimovit saatis edu vaatamata sellele, et ta mõisteti kolm kuud tagasi kelmuses süüdi ja teda karistati tingimisi vangistusega. Samas on otsus edasi kaevatud. «Meie seadused ei keela mul volikogu esimehena töötamist, kuni kohtuotsus pole jõustunud. Ma kavatsen selle protsessi võita ja teha ka protsessi ajal võimalikult palju Narva heaks,» ütles Jefimov Reporterile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles