Rae valla volikogu valis esimeheks Laine Randjärve

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Laine Randjärv.
Riigikogu liige Laine Randjärv. Foto: Sander Ilvest

Rae valla volikogu valis neljapäevase istungil Reformierakonda kuuluva riigikogu liikme Laine Randjärve ning aseesimeheks Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) liikmest endise volikogu esimehe Agu Laiuse.

«On suur au võtta volikogu juhtimise vastutus Rae vallas, mis on üks Eesti võimekamaid valdu,» ütles Laine Randjärv ning lisas, et loodab kodukoha jätkuvasse arengusse panustada ka oma eelnevate tööaastate kogemust, teatas Rae vald BNS-ile. «Soovin kaasates valla kogukonda teha sisukat meeskonnatööd vallavalitsuse ja volikoguga, et panustada järgnevate aastate jooksul parima elu ning ettevõtluskeskkonna arengusse Rae vallas,» lisas Randjärv.

Viimased kaheksa aastat volikogu esimehena ametis olnud ja uue perioodi volikogu aseesimees Agu Laius pidas senini kestnud Reformierakonna ning IRL-i koostööd igati tulemuslikuks. «On loomulik, et see jätkub ka uuel perioodil. Nii jätkab vald valitud arengukursil,» resümeeris Laius, kes lubab oma tegevuses edaspidi keskenduda sellele, et uuel perioodil kasvab veelgi volikogu ja volikogu komisjonide roll valla asjade arutamisel ja otsustamisel. Laius leiab, et veelgi enam on tarvis kaasata ka vallaelanikke ja nende esinduskogusid.

Reformierakonna ja IRL-i koalitsioonileping sai allkirjad teisipäeval. Koalitsioonilepingus on seatud peamiseks eesmärgiks töötada Rae valla arengukava 2016-2025 ja teiste arengudokumentide alusel. Valmis lubatakse ehitada keskväljakud nii Peetrisse kui Jürisse, Ülemiste promenaad ja oluliseks peetakse esimese vabaõhulasteaia loomist.

25-mandaadilisest volikogust sai Reformierakond 14 ja IRL kolm kohta.

Randjärv kutsus Rae vallavolikogu uue istungi kokku 1. novembriks. Teisel istungil algusega kell 18.00 antakse volitused uuele vallavalitsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles