Helve Särgava, Anastassia Kovalenko ja Kadri Kõusaar astusid sotside ridadesse (1)

Helen Mihelson
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Kovalenko (liftis vasakul), Helve Särgava ja Rainer Vakra.
Anastassia Kovalenko (liftis vasakul), Helve Särgava ja Rainer Vakra. Foto: Erik Prozes

Äsjastel valimistel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) nimekirjas kandideerinud ja Tallinnas linnavolikokku pääsenud endine kohtunik Helve Särgava, filmirežissöör Kadri Kõusaar ja motosportlane Anastassia Kovalenko kinnitati eile õhtul juhatuse otsusega partei liikmeteks.

Sotside Tallinna meeskonna juhi Rainer Vakra sõnul toovad uued liikmed erakonda värsket energiat ning tõstavad oma suure ning mitmekülgse kogemustepagasiga sotside võimekust veelgi. «Kõik kolm on väga tegusad ja südikad naised, tegemist on tõelise power-tiimiga ja mul on väga hea meel, et kõik kolm otsustasid astuda ka erakonna liikmeks,» ütles Vakra erakonna pressiteates.

40-aastase kohtunikukogemusega Särgava kogus kohalikel valimistel kesklinna piirkonnas 1372 häält. Kõusaar kogus Põhja-Tallinnas 374 häält, Kovalenko sai Lasnamäe elanikelt 392 häält. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles