SDE juhatus soovitas Tallinna sotsidel Keskerakonnaga läbi rääkida

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotside liider, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.
Sotside liider, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski. Foto: Liis Treimann

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhatus soovitas oma teisipäevasel koosolekul partei Tallinna piirkonnal alustada linnas koalitsiooniläbirääkimisi Keskerakonnaga, ütles SDE esimees Jevgeni Ossinovski.

«Sotsiaaldemokraatide juhatus just tunnike tagasi seda küsimust arutas ja üldine arusaam – ehkki konkreetne otsus on Tallinna piirkonna teha – oli see, et kui Keskerakond näeb, et nad on valmis päriselt, ausatel tingimustel koalitsiooni tegema ja tõsiselt võrdväärsete partneritena seda tegema, siis me kindlasti läbirääkimistelaua taha läheme ja seisame oma põhimõtete eest,» ütles tervise- ja tööminister Ossinovski rahvusringhäälingu uudistesaate otse-eetris.

Keskerakond, millel on Tallinna linnavolikogus ühehääleline enamus, on soovinud sotsid uude koalitsiooni kaasata, kuid SDE ei ole seni oma vastust andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles