Keskerakond kaalub Savisaare mõttekaaslase Jelena Valme väljaheitmist (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Valme ja Edgar Savisaar.
Jelena Valme ja Edgar Savisaar. Foto: Ilja Smirnov

Keskerakonna Narva piirkonna juhatus avaldas täna arvamust, et kohalikel valimistel väljaspool erakonna nimekirja kandideerinud liikmed tuleks erakonnast välja arvata. Jutt käib Jelena Valmest, Natalja Umarovast ja Niina Gettsist, teatas portaal rus.err.ee.

Narva piirkonna juht Yana Toom ütles, et Keskerakonna juhatus soovitab need inimesed erakonnast välja arvata, sest nad osalesid valimistel Edgar Savisaare valimisliidu nimekirjas, vahendas Rus.Postimees.ee.

Natalja Umarova tahtis osaleda valimistel Keskerakonna nimekirjas, kuid teda ei pandud sinna ning selle tõttu otsustas ta kandideerida valimisliidus.

Toomi sõnul langetab erakonnast väljaheitmise otsuse Keskerakonna juhatus.

Savisaare valimisliitu Narvas juhtinud Jelena Valme ei avaldanud väljaheitmise plaanide üle imestust. «Kui me lõime valimisliidu, siis mõistsime, mille peale läheme ja millised võivad olla tagajärjed,» ütles Valme.

Narva linnavolikogu uue koosseisu esimene istung toimub 26. oktoobril.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles