Vaata pilte erakondade valimispidudelt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees on kohal erakondade valimispidudel, vaata galeriidest, mis meeleolu pidudel valitseb.

Tallinnas kandideerivate erakondade ja valimisnimekirjade liikmed kogunesid pühapäeval pärast valimisjaoskondade sulgemist kesklinna kohvikutesse tulemusi ootama.

Keskerakond ei jälgi tänavu valimistulemisi ega pea valimispidu kohtu all olevale Alexander Kofkinile kuuluvas hotellis Meriton, vaid teeb seda Viru väljaku ääres asuvas restoranis Manna La Roosa.

Reformierakond on reserveerinud Rottermanni kvartalis restorani R14. Kogunemine algas kell kaheksa õhtul ning kestab kuni tulemused on selgunud. Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE) ootab tulemusi Balti jaama lähistel restoranis Humalakoda aadressil Kopli 1. Isamaa ja Res Publica Liit koguneb pärast valimisi kohvik-restoranis Wabadus, mis asub Vabaduse platsi. Eesti Konsevatiivse Rahvaerakonna (EKRE) valimispidu peetakse Reval Cafes aadressil Rävala puiestee 3. Savisaare Valimisliidu ja Tegusa Tallinna ühisnimekiri koguneb kohvikus Komeet Solarise keskuses. Eestimaa Rohelised ootavad valimistulemusi oma kontoris Pärnu maantee 30. Valimisliit Vaba Tallinna Kodanik koguneb valimistulemusi ootama Kuku klubisse Tallinnas Vabaduse platsil.

Kohalike volikogude valimistel suletakse jaoskonnad kell 20.00 ning tulemused arvatakse olevat selgunud pisut pärast keskööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles