Viimsis peibutavad valijaid üle riigi tuntud nimed

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kallas
Siim Kallas Foto: Sander Ilvest

Eesti ühes rikkamas vallas Viimsis annavad seekord kohalikel valimistel tooni üle Eesti tuntud inimesed, kes valimistel ilmselt suure isikliku häältesaagiga säravad.

Tuntuimaks neist on kindlasti endine peaminister, endine Euroopa komisjoni volinik ja Reformierakonna auesimees Siim Kallas (pildil), kes soovib panustada oma koduvalla arengusse. Olenemata suurest võimalikust häältesaagist ei saa Kallasest ilmselt siiski vallavanemat.

«Ma näen ennast eelkõige volikogu liikmena ja kaasarääkijana strateegilistes asjades,» ütles ta juulis ERRile. «Aga eks kõik sõltub sellest, palju hääli saadakse ja missugused on võimalused vallavalitsus moodustada, kas see on siis koalitsiooni moodustada või saab Reformierakond nii palju hääli, et moodustab ise vallavalitsuse,» lisas ta. See tähendab, et päriselt Kallas vallavanemaks saamist ei välista.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles