Rakveres arutatakse keskuse loomist

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere on jõuluajal kuulsust kogunud sellega, et keskväljakule on püstitaud isevärki kuusk: tunamullu oli see vanadest aknaraamidest.
Rakvere on jõuluajal kuulsust kogunud sellega, et keskväljakule on püstitaud isevärki kuusk: tunamullu oli see vanadest aknaraamidest. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Rakvere linnas näib valimiseelse debati põhiküsimuseks olevat kultuurikeskuse rajamine. Samuti arutletakse tuliselt selle üle, kas ehitada riigigümnaasiumiks riigi rahaga uus hoone või kohandada see vanasse koolimajja.

Iga erakond püüdleb väikelinnas loomuldasa ka sinnapoole, et peatada rahvaarvu kahanemine, selleks on aga vaja veelgi elamisväärsemat ja ettevõtlussõbralikumat keskkonda.

Kõlavamate valimisloosungite kõrval aga on kostnud isegi selline lubadus, et keskväljakule pannakse jõulude ajal installatsiooni asemel taas kuusk püsti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles