Edgar Savisaar röövis Taavi Aasalt toetajaid

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare kohtuistungid jätkuvad. Pildil kohtu alla antud endine linnapea Edgar Savisaar ja praegune meer Taavi Aas.
Edgar Savisaare kohtuistungid jätkuvad. Pildil kohtu alla antud endine linnapea Edgar Savisaar ja praegune meer Taavi Aas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kõige populaarsem linnapeakandidaat Tallinnas on Keskerakonna kohalik esinumber Taavi Aas, kuid tema toetus on juunikuuga võrreldes kahanenud, kirjutab ERR.

Kuigi «Savisaare Valimisliit ja Tegus Tallinn» ei ole avalikustanud oma linnapeakandidaadi nime, lisati küsitlusse ka selle nimekirja esinumbri Edgar Savisaare nime.

Jättes kõrvale nende inimeste arvamused, kes ei osanud oma eelistust välja öelda, tahaks Taavi Aasa meeritoolil näha 36 protsenti vastanutest. Aas on küll populaarseim linnapeakandidaat, kuid tema toetus on juunikuuga langenud 10 protsendipunkti võrra.

Üsna võrdselt järgnevad Rainer Vakra 14, Kristen Michal ja Edgar Savisaar 13 ja Raivo Aeg ja Martin Helme 7 protsendi suuruse toetusega. 

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles