Keskerakond lubab parteist välja visatud Ivanoval fraktsioonis jätkata (1)

Helen Mihelson
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova
Olga Ivanova Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Täna kogunenud riigikogu Keskerakonna fraktsioon leidis, et parteist välja visatud Olga Ivanova võib fraktsioonis jätkata, kuna lubas, et toetab valitsuse eesmärke ning järgib fraktsiooni töökorraldust.

Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu sõnas pressiteate vahendusel, et fraktsiooni liikmed arutasid Olga Ivanova küsimust ning kuulasid ära saadiku enda mõtted fraktsioonis jätkamise osas.

«Olga Ivanova kinnitas, et soovib jääda fraktsiooni ning toetab praeguse valitsuse poliitikat ja fraktsiooni distsipliini valitsuse  eesmärkide elluviimisel. Keskerakonna juhitud valitsus tõstab tulumaksuvaba miinimumi, panustab lisarahaga tervishoidu, tõstab omavalitsuste tulubaasi ja palju muud ja iga riigikogulase toetus nendele eesmärkidele on positiivne,» ütles Sarapuu.

Ivanova ütles, et soovib jätkata valitsuse toetamist Keskerakonna fraktsioonis. «Olen alati rõhutanud, et opositsiooni langemine on Reformierakonnale ja Eestile olnud kasulik. Antud valitsusele alternatiivi ma ei näe ning mina ei saa olema see, kelle pärast Reformierakond saab tagasi võimule,» põhjendas Ivanova oma soovi jääda fraktsiooni.

Sarapuu lisas omakorda, et oluline on kindlasti ka see, et kõik fraktsiooni liikmed järgiksid fraktsiooni töökorda ning omavaheline suhtlus oleks konstruktiivne. «Fraktsiooni liikmed leidsid, et erakonna volikogu ja juhatuse otsus, mille järgi valimisliitudes konkureerivad inimesed ei saa jätkata Keskerakonnas, oli õige. Samas võimaldame Ivanoval anda oma panus sõlmitud koalitsioonileppe täitmisesse.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles