Reformierakonna juhatus arvas erakonnast välja kaheksa Haapsalu piirkonna liiget (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sukles
Urmas Sukles Foto: Tiit Mõtus

Reformierakonna juhatus arvas kohalikel valimistel konkureerivas nimekirjas kandideerimise eest erakonnast välja kaheksa Haapsalu piirkonna liiget, kelle seas on ka Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Reformierakonna juhatus rahuldas teisipäeva õhtul toimunud koosolekul Haapsalu piirkonna ettepaneku arvata erakonnast välja kaheksa Haapsalu piirkonna liiget, kes rikkusid oma põhikirjalisi liikmekohustusi, teatas erakonna pressiesindaja.

Põhikirjaliste liikmekohustuste rikkumine puudutas nimetatud isikute puhul kandideerimist Reformierakonnaga konkureerivas valimisnimekirjas. Erakonna juhatus toetas Haapsalu piirkonna seisukohta, et need inimesed asetasid end ise Reformierakonnast väljapoole, otsustades kandideerida erakonna vastu, edastas Reformierakonna esindaja.

Arvestades Reformierakonna Haapsalu piirkondliku organisatsiooni ettepanekut, otsustas erakonna juhatus arvata Reformierakonnast välja Andres Laidre, Elerin Leesi, Kalju Aigro, Mati Seppi, Riho Leppi, Terje Parra, Tõnu Parbuse ja Urmas Suklese.

1999. aastast saadik Reformierakonda kuulunud Sukles oli Haapsalu linnapea aastatel 1993 – 2002 ning uuesti alates 2009. aastast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles