Kalle Muuli hakkab nõustama Siim Kiisleri

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Muuli.
Kalle Muuli. Foto: Tairo Lutter

Keskkonnaminister Siim Kiisleri nõunikuna asub tänasest tööle kauaaegne ajakirjanik ja endine riigikogu liige Kalle Muuli.

Keskkonnaminister teatas, et Eesti avalikkuse ärevat tähelepanu on viimasel ajal pälvinud mitmed suurehitised, mille puhul on inimesed väljendanud suurt muret ka keskkonnakaitse pärast. «Meie kohus on selgitada ausalt rahvale, milline on kavandatavate infrastruktuuriobjektide ja tööstusettevõtete mõju meie elukeskkonnale ja selle kaudu laiemalt kogu Eesti tulevikule. Seepärast peame viima teavitustöö ja suhtluse meediaga veelgi paremale tasemele. Usun, et aastaid tippajakirjanikuna töötanud Kalle Muuli saab siin olla ministeeriumile suureks abiks,» lausus Kiisler.

Muuli on töötanud 15 aastat Postimehes paljudel ametikohtadel reporterist peatoimetaja asetäitjani. Ta on olnud ka Rahva Hääle asepeatoimetaja (1994-1995), Eesti Päevalehe peatoimetaja (1995-2000) ja Õpetajate Lehe peatoimetaja (2012-2015).

Alates 2015. aasta kevadest kuni tänavu suveni oli Muuli riigikogu liige. Ta kuulub Isamaa ja Res Publica Liitu ning SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse nõukogusse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles