Tallinnas on sotside valimisnimekirjas naisi meestest rohkem (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraadid esitasid Tallinna linnavolikogu esimehe kandidaadiks Harju maakohtu endise juhi Helle Särgava.
Sotsiaaldemokraadid esitasid Tallinna linnavolikogu esimehe kandidaadiks Harju maakohtu endise juhi Helle Särgava. Foto: Liis Treimann

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) 128-liikmelises Tallinna nimekirjas kandideerib 65 naist ja 63 meest, linnapeakandidaat on Rainer Vakra ja volikogu esimehe kandidaat Helve Särgava.

Kesklinnas on esikolmik selline: erakonna esimees, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski, Tallinna volikogu esimehe kandidaat ja kauaaegse kohtunikukogemusega Helve Särgava ning kirjanik Karl-Martin Sinijärv.

Lasnamäel juhivad nimekirja riigikogu esimees Eiki Nestor, motosportlane ja jurist Anastassia Kovalenko ning kirjanik ja ajakirjanik Andrei Hvostov.

Mustamäel on sotside esikolmik kultuuriminister Indrek Saar, Mainori juhatuse esimees, kauaaegne ametiühingute juht ja jurist Kadi Pärnits ning EBSi juhtimise õppejõud ja Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni juht Anto Liivat.

Põhja-Tallinnas veavad sotside meeskonda välisminister Sven Mikser, kirjanik ja režissöör Kadri Kõusaar ning ajaloolane, kooliõpetaja ja Tallinna volikogu keskkonnakomisjoni aseesimees Jaak Juske.

Haaberstis on sotsiaaldemokraatide nimekirja esikolmikus zoosemiootik Aleksei Turovski, riigikogu liige Marianne Mikko ja parlamendi e-Eesti toetusrühma esimees Tanel Talve.

Nõmmel juhivad sotside nimekirja linnapeakandidaat, riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra, Tallinna volikogu liige ja pedagoog Külli Urb ning EBSi õppejõud ja juhtimiskonsultant Ester Eomois.

Kristiine linnaosas on sotsiaaldemokraatide nimekirja eesotsas siseminister Andres Anvelt, meteoroloogiaprofessor Sirje Keevallik ning filmirežissöör ja parlamendi liige Hardi Volmer.

Pirital juhivad sotse riigikogu liige Barbi Pilvre, toitumisnõustaja Erik Orgu ning siseministri nõunik ja õppejõud Ramon Loik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles