Siim Kallas lubas valituks osutudes asuda Viimsi volikogu esimeheks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kallas.
Siim Kallas. Foto: AFP / Scanpix

Reformierakond esitas täna Harjumaa Viimsi valla valimiskomisjonile oma valimisnimekirja, mille esinumber on Euroopa Komisjoni endine asepresident Siim Kallas.

Kallase sõnul asub ta valituks osutudes volikogu esimehe kohale.

«Euroopas on auasi kuuluda kohalikku volikogusse. Minu Euroopa Komisjoni kolleeg, endine Belgia välisminister Karel de Gucht ning samuti tema eelkäija Louis Michel, olid samal ajal ka oma koduse omavalitsuse volikogu esimehed,» ütles Kallas.

Viimsi Reformierakonna nimekirjas kandideerib 33 inimest. Nende seas on Siim Kallas, Riina Aasma, Taavi Kotka, Märt Vooglaid, Alvar Ild, Aivar Sõerd, Kristiina Kägu, Jaak Salumets, Enn Sau, Atso Matsalu, Aarne Saluveer, Valdur Kahro, Ivo Saarma, Marju Mik, Tanel Einaste, Peeter Vään, Jaak Raie, Kaja Männiko, Robert Lauri, Margus Allikmaa, Taivo Luik, Sten Sarap, Rein Frolov, Hans Riismaa, Enn Teimann, Rita Veskimeister, Toivo Kuus, Reigo Randmets, Valdo Randpere, Vladas Radvilavicius, Janek Murakas, Kristjan Jõekalda ja Sergei Tšerepannikov.

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised toimuvad 15. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles