Vabaerakondlane liitus IRLiga (2)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAIVO OLMET
RAIVO OLMET Foto: Valimised

Vabaerakonna üks asutajatest, Raivo Olmet, kandideerib IRLi ridades Lasnamäel, teatas erakond.

Raivo Olmeti sõnul sai IRLi kasuks otsustamisel määravaks nende rahvuslik-konservatiivne maailmavaade ning tugev ja arusaadav valimisprogramm Tallinnas.

«Mulle meeldib eriliselt see, et erakond tegeleb Eesti keele maja arendamisega, mis peaks kõikidele huvilistele pakkuma tasuta Eesti keele kursuseid,» ütles Raivo Olmet.

Samuti sai IRLi kasuks otsustamisel määravaks Raivo Olmeti sõnul asjaolu, et valimisliidud Tallinna linnas pole jätkusuutlikud, kuna viimase 15 aasta jooksul pole ükski valimisliit suutnud 5% valimiskünnist ületada. 

«Kutsun ka teisi Vabaerakonna liikmeid ühinema nendel valimistel IRL valimisnimekirja ja platvormiga Tallinnas,» lisas Raivo Olmet.

Lasnamäe esinumbri Viktoria Ladõnskaja sõnul on tal hea meel, et IRLi valimisnimekirjaga Tallinnas liitub uusi inimesi, kes näevad võimalust läbi IRLi oma poliitilisi vaateid realiseerida. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles