Kilesse mässitud valimisreklaamide puhul polnud tegu vandenõuga

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilesse mässitud valimisreklaam Rakveres.
Kilesse mässitud valimisreklaam Rakveres. Foto: Aarne Mäe

Neljapäeva õhtul jäid Rakvere linnapildis Virumaa Teataja fotokaamera ette reklaamialused, millele pandud valimisreklaamid olid kaetud kilega. Nagu täna selgus, ei olnud tegu siiski kellegi pahatahtlikkuse või vimkaga.

"Ise mässisin," kommenteeris Rakvere linnakunstnik Teet Suur. "Võib tunduda hirmus poliitilise teona, aga seda see siiski ei ole. Üks auto pidas ka kinni, kui kilet ümber tõmbasin, ja juht küsis, kas kõrvaldan konkurente."

Teet Suure ütlusel on põhjus, miks ta reklaamid kilega kattis, proosaline: reklaamifirmal JCDecaux lõppes lihtsalt omavalitsusega leping, mis lubaks neil oma pindasid linna maal kasutada.

"Õigel ajal küll reklaame maha ei korjatud, kuid täna on nad juba jõudsalt hakanud seda otsast peale tegema," lisas linnakunstnik, kes ütles, et ettevõttel on Rakveres kuus reklaamialust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles