Galerii: Erki Savisaar ei kandideeri Lasnamäel oma isa vastu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna Lasnamäe piirkonna juhatus arutas täna õhtul kinniste uste taga valimisteks valimistumist, keskerakondlased ütlesid pärast kohtumist ajakirjanikele, et täna olulisi otsuseid ei langetatud, öelda võib vaid seda, et Erki Savisaar valimistel Lasnamäel ei kandideeri.

Keskerakond teatas juba veebruaris, et on pannud paika valimisnimekirja esiotsa Lasnamäel ning esinumbri Mihhail Kõlvarti kõrval kandideerib linnaosas ka Erki Savisaar.

Nüüdseks on selgunud, et Erki Savisaar oma isa vastu siiski ei kandideeri. Edgar Savisaar on teatanud, et kandideerib kohalikel valimistel Savisaare Valimisliidu ja Tegusa Tallinna nimekirjas Lasnamäel, kust ta on saanud valimistel alati kopsaka häältesaagi.

Keskerakonna Lasnamäe piirkonna juhatus ei arutanud täna Savisaare Valimisliiduga ühinenud piirkonna juhi Olga Ivanova personaalküsimust, kuna viimane ei tulnud koosolekule kohale.

Valimised toimuvad 15. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles