Savisaarel läks kirjas lasnamäelastele sassi: erakonda Isamaaliit pole üle kümne aasta (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar (paremal) oma vana konkurendi ja kunagise Isamaliidu esimehe Mart Laariga Sõpruse kinos 2003. aastal.
Edgar Savisaar (paremal) oma vana konkurendi ja kunagise Isamaliidu esimehe Mart Laariga Sõpruse kinos 2003. aastal. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Oma valimisliiduga kohalikel valimistel kandideerida lubanud Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaar saatis Lasnamäe elanikele kirja, milles väidab, et «ei» tuleb öelda «Eesti isamaaliidu-reformierakonna parempoolseks unelmaks muutumisele».

Kiri, mis algab teatega «Ma olen tagasi!» loetleb alguses üles kõik need teened, mis Savisaar enda arvates Tallinna linnapeana elanike hüvanguks on teinud, ka märgib ta ära raudtee tagasiostmise ja selle, et tegeles majandusministrina e-valitsemise keskkonna arendamisega. Savisaar oli majandus- ja kommunikatsiooniminister Ansipi valitsuses aastatel 2005–2007.

Savisaare kirjutab kutses lasnamäelastele, et «ei» tuleb öelda «Eesti isamaaliidu-reformierakonna parempoolseks unelmaks muutumisele». Erakonda Isamaaliit pole enam aastast 2006, samuti pole Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) võimul koos Reformierakonnaga.

Savisaare kiri Lasnamäe elanikele.
Savisaare kiri Lasnamäe elanikele. Foto: Lugeja foto

Kirjaga kutsub Savisaar lasnamäelasi reedel Lindakivi keskuses toimuvale üritusele, et arutada valimisprogrammi kohalikeks valimisteks.

Savisaare valimisliidul on oma lehekülg kandidaadid.ee, mis kasutab oma päises Keskerakonna logo. Võimupartei on ise öelnud, et neil pole Savisaare valimisliiduga midagi pistmist. Kandidaadid.ee lehekülg ei ole logo kasutamist kommenteerinud.

Savisaare valimisliidu kohulehekülg.
Savisaare valimisliidu kohulehekülg. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles