Samost: Laaneti jutt pole veel mingi kriitika

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet.
Kalle Laanet. Foto: Mihkel Maripuu

Ajakirjanik Anvar Samosti sõnl pole täpne rääkida sellest, et Kalle Laanet ja ülejäänud opositsioonilisemaks peetavad keskerakondlased partei juhtimist tõsiselt kritiseerivad.

«Tõelist kriitikat nagu Rahvaliidus, sotsiaaldemokraatides juhivahetuse ajal või IRLis sisemiste vaidluste käigus ei ole võrreldaval moel ühegi keskerakonna liikme käest kuulda olnud,» rääkis Samost Raadio 2 saates «Olukorrast riigis».

Tema sõnul mainitakse vahel, et erakonna juhtimisstiil on natuke autoritaarne, ning küsitakse, kas on õigemäärata mõnda nõukokku 23-aastane noor naisterahvas.

«See ei ole kriitika, see on tavaline kommentaar,» leidis Samost.

Tema sõnul ei loetaks näiteks Reformierakonna puhul selliseid mõtteavaldusi eriliseks kriitikaks. Näiteks endine oravapartei aseesimees Meelis Atonen on kommenteerinud enda erakonna poliitikat moel, mida annaks Keskerakonna paralleeli üle tuues anda alust arvata, et erakond kohe-kohe lõheneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles